Matlagning på Kronan

Vanligtvis beställer de boende på Kronan cateringmat, som de äter tillsammans i matsalen på det gamla motellet. Men varannan fredag blir det lite extra lyx när två av de boende själva turas om att laga mat i det stora köket. I fredags var det Peter Giang som lagade två kinesiska rätter:

Wok med risnudlar, shitaki (svamp) och baichoi (sallad)

Gryta (chamsoi – som helt enkelt betyder att blanda olika grönsaker) med bambuskott, röd och gul lök, tofu (sojabönor), vetegluten (på burk), långa bönor och böngroddar, serverad med ris garnerat med koriander

https://youtube.com/watch?v=hoqpP1nB9RQ%26feature%3Dplayer_embedded

https://youtube.com/watch?v=Nq0GYa9gJdE%26feature%3Dplayer_embedded

http://blogg.helsingborg.se/wp-content/blogs.dir/21/files/2014/11/matlagning_kronan5.jpg http://blogg.helsingborg.se/wp-content/blogs.dir/21/files/2014/11/matlagning_kronan3.jpg Matlagning Kronan

Matlagning Kronan
Matlagning Kronan
Matlagning Kronan
Matlagning Kronan
Matlagning Kronan
Matlagning Kronan
Matlagning Kronan
Matlagning Kronan
Matlagning Kronan
Matlagning Kronan

Avbryt

Lämna en kommentar