Meddelande från Sysselsättningen!

Vi på Sysselsättningen finns nu även aktiva på denna bloggen. Vi kommer varje vecka att lägga upp det aktuella veckoschemat och även lägga upp information om andra ändringar som kan komma att vara aktuella.

Vi finns på Carl Krooks gatan 60 och har vanligtvis öppet måndag till fredag mellan 09:30 och 16:00 (Stängt röda dagar). Vi har även olika utflykter som sker. Dessa meddelas veckan innan med hjälp av veckoschemat. För att följa med på de olika utflykterna och aktiviteterna som sker krävs att man föranmäler sig genom att skriva upp sig på listan som finns på sysselsättningen eller genom att ringa till Anja Carlsson eller Sören Sava (Telefonnummer finns längre ner i detta inlägg).

Utöver det som står på veckoschemat kan man komma till sysselsättningen för att låna symaskin, surfa trådlöst, spela biljard, ta en fika, umgås med andra, bara vara och mycket mer. Vi har även en cykelverkstad där vi lagar och servar cyklar. Frågor kring cykelverkstaden hanteras av Kenth Köhler Petersson.

Vi har även en liten hund som brukar finnas vissa dagar i veckan på sysselsättningen, Molly heter hon. Dock respekteras allergi osv. För frågor kring detta kontakta Anja Carlsson.

Trädgårdsgruppen är återkommande aktivitet som kommer att vara fram till vecka 29. Detta innebär att vi åker till Maria Sol varje tisdag eftermiddag ca 14:00-15:30.  Vi åker gemensamt dit men det går även bra att ta buss nummer 6.

Vid de aktiviteter som är belagda utanför sysselsättningen så kommer sysselsättningen att betraktas som stängd då det ej finns personal i byggnaden under denna tiden. Därför är det bra att kolla schemat så man vet vilka dagar det är utflykter och andra aktiviteter utanför sysselsättningen.

Vid övriga frågor går det alltid bra att kontakta följande personer:

 • Anja Carlsson
  042 – 10 52 14
  0706 – 85 61 99
  anja.carlsson@helsingborg.se
 • Sören Sava
  042 – 10 62 86
  0732-31 56 20
  Soren.sava@helsingborg.se
 • Kenth Köhler Petersson (Cykelverkstaden)
  070 – 830 28 43
  kenth.kohlerpetersson@helsingborg.se

Adress: 
Social Förvaltningen – Sysselsättningen
Carl Krooks Gata 60
251 89
Helsingborg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *